Сумка для жінки не просто частина гардеробу…

Сумка для жінки не просто частина гардеробу, по ній навіть можна розпізнати Ваш характер!  Ексклюзивна сумка відображає Вашу сутність  та смак, і навіть в змозі покращити настрій! Кожна жінка вродлива по своєму, Вашу унікальність чудово підкреслять оригінальні сумочки ручної роботи. Наш магазин пропонує ексклюзивні сумки етнічної ручної робити. Вишиванка виділяє Вашу самобутність, зв’язок з предками, патріотизм. Вишиті товари знаходяться на піку популярності. Для українців вишиванка автентична ознака яка своєю красою та неповторністю завоювала захват і визнання у всьому світі.

Різноманіття фасонів та розмірів, кольорів , найкраща добротна фурнітура , якісні нитки та матеріали – ми створюємо неповторні жіночі сумки найкращої якості. Але найголовніше в кожній сумці, гаманці чи косметичці присутня душа майстрині Halyna Matviyiv Hereha . Кожна сумка безсумнівно як дитя, народжена в творчих муках і натхненні, спочатку виношується задум і з кожним кроком удосконалюється і доповнюється поки майстриня не буде на 100% задоволена результатом. Чудові квіти, етнічні та сучасні орнаменти, неймовірні картини прикрашають жіночі сумки hand made від Halyna Matviyiv Hereha. Представлені вишиті сумки на будь-який смак, ексклюзивність та якість підкреслять Ваш стиль. Halyna Matviyiv Hereha закохана в вишивку, це відчутно у кожній сумочці яка повністю створена руками майстрині.

Вишиті сумки в етнічному стилі найкращий подарунок собі чи дорогій для Вас жінці, такий жаданий і корисний подарунок ніколи не вийде з моди та не втратить актуальності ,так само, як дорога серцю старовина вишита сорочка!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *