Аксесуари

Крім сумки до обов’язкових жіночих аксесуарів відносять гаманець та косметичку. Такі галантерейні товари однаково важливі і потрібні для повсякденного використання, в першу чергу повинні бути високо функціональними та практичними.

Жіночий гаманець має легко вміщати банкноти, монети, банківські картки та візитки, сімейні світлини, і в той же час бути зручним і не надто громіздким. Ідеальній гаманець зручно тримати в руці, у нього надійна застібка. Жіночий гаманець крім практичності повинен мати цікавий дизайн. В нашому інтернет магазині Ви зможете придбати найкращі ексклюзивні гаманці. Оригінальні та елегантні, прикрашені ручною  вишивкою жіночі гаманці виготовлені тільки з якісних матеріалів.  Ексклюзивній гаманець з вишивкою – стильна ідея для подарунка.

Вибираючи косметичку найголовніше визначитись з розміром,  кількість необхідної косметики у кожної жінки різна від неї і залежать розмір та форма аксесуару. Косметичка – виріб повсякденного використання, зручність та практичність обов’язкові характеристики. Добре коли косметичка має кілька відділень та дзеркальце. Дизайн жіночої косметички часто стає головним критерієм вибору, в нашому інтернет магазині в наявності ексклюзивні жіночі косметички прикрашені вишивкою – 100% ручна робота.

Майстерня «Ружа» має досвід з виготовлення гаманців, косметичок та інших потрібних та цікавих аксесуарів. Дзеркальця, обкладинки для паспорта, сумки до ноутбука чи чохол для мобільного оздоблені вишивкою – недорогий але дуже особливий подарунок! Ми відкриті до діалогу і готові втілити Ваші ідеї!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *